Good morning, loves

As I get to know myself better, the content I create changes – and I’m so excited to share my new upcoming column with you. Like – really excited. 

I’m a girl who absolutely love trying new things. I’m curious, I’m indecisive, and changing things up is my hobby. Also, let’s be honest, I get easily bored with routines. This column is going to be me sharing my experience trying one new thing for 5 days straight.

____________

Etterhvert som jeg begynner å kjenne meg selv bedre, får jeg også lyst til å dele litt nye og annerledes ting med dere. Slik som denne nye blogg-serien jeg har tenkt å kjøre i gang. Noe dere kanskje ikke vet er at jeg elsker å prøve nye ting. Jeg er veldig nyskjerrig, litt ubesluttsom, og kan vel egentlig si jeg blir rekordraskt lei av rutiner. I denne ‘serien’ vil jeg dele min erfaring med å prøve en helt ny ting – i en uke (eller 5 dager, da. En arbeidsuke, ikkesant. Sykt business). Jeg gleder meg sånn!

____________

I’ve been watching Lucie Fink and her youtube series Try Living With Lucie for a long time now. And along with other youtubers trying different diets and exercise routines for a week – it has left me super inspired.

I’ll do it blogstyle – with an occasional video here and there – and I would love for you to be involved in the process! I’ve got a lot of ideas written down already. Things like juicing, no plastic, different exercises, no social media, intermitted fasting, not washing my hair (?), and so on. But if you’ve got some cool things for me to try for a week – shout! It doesn’t have to be health-related, I’m up for anything!

____________

Jeg har fulgt med på Lucie Fink og hennes youtubeserie Try Living With Lucie rimelig lenge nå. Så den serien, sammen med andre youtubere som prøver ulike ting i en uke, har gjort meg superinspirert. Jeg kommer til å gjøre det skriftlig, muligens med noen videoer her og der – og jeg har så lyst til at dere skal være involvert i det hele! Jeg har skriblet ned mange ideer til hva jeg kan prøve. Blant annet juicing, en uke uten å bruke plastikk, prøve ulike treningsformer, null sosiale medier, periodisk faste, ikke vaske håret (hjelp), osv. Men har du noen forslag – rop ut! Det trenger ikke være linket til holistiske sunne ting i det hele tatt – I’m up for anything! 

____________

Share your input in the comment section, or send an dm on Instagram! Can’t wait to get started!

Lots of love, Anne

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line Erlandsen, a 28 year old girl from Norway. I'm a certified holistic health coach studying marketing, and with this website I put my ass where my heart wants to be – in writing, self expression and creativity.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT