Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.

    Spennende

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022
    Facebook Twitter Instagram
    Holistical
    • Om Oss
    • kontakt oss
    • Ansvarsfraskrivelse
    • Publiseringer
    • Personvern
    • hjem
    • Mat
    • restauranter
    • oppskrifter
    Holistical
    Home»oppskrifter»Vegansk hvitløk chili olje pasta med røykfylte pekannøtter
    oppskrifter

    Vegansk hvitløk chili olje pasta med røykfylte pekannøtter

    Dag NordaasBy Dag Nordaas5. August 2022No Comments6 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit WhatsApp Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp Email

    Denne raske veganske chili-hvitløk-pastaen er mitt syn på virale chilioljenudler. Denne oppskriften inneholder perfekt tilberedt spaghetti slengt i en utrolig smakfull soltørket tomat chili hvitløksolje og toppet med kandiserte røykfylte pekannøtter. En enkel kveldsmiddag som kan tilberedes på få minutter! Glutenfritt og nøttefritt alternativ inkludert!

    en tallerken vegansk hvitløk soltørket tomat chili olje pasta toppet med kandiserte pekannøtter og friske urter

    Chilioljepasta eller nudler har vært populært på sosiale medier. I denne raske og enkle veganske chili-hvitløksolje-nudeloppskriften bruker jeg perfekt kokt spaghetti slengt i en utrolig smakfull chili-hvitløk-soltørket-tomat-oljeblanding, og deretter toppet med røykfylte pekannøtter for crunch og protein! Jeg bruker også mindre olje (1 ss i stedet for kopper) og bruker pastavann for å øke volumet på dressingen.

    Toppet med nyhakkede urter og drysset med en røykfylt bacon-kandisert pecan-topping, er disse krydrede og hvitløkaktige nudlene enkle, men likevel fulle av så mye smak.

    vegansk chili hvitløk pasta drysset med pekannøtter og hakket koriander

    Denne enkle veganske pastaen er min modifiserte versjon av de virale Chili Garlic Oil Noodles! Dette enkle kveldsmåltidet er så deilig og superrask å lage.

    Hakkede soltørkede tomater tilsatt chili-hvitløksoljen gir en utrolig dyp umamismak og en punch av umami. Noen røykfylte pekannøtter gir en fin crunch og øker proteinet i denne enkle kveldsmiddagen!

    Hvorfor du vil elske denne Easy Weeknight Chili Oil Pasta

    • den er full av smak
    • det er enkelt og raskt
    • Den kan gjøres glutenfri med gf pasta og nøttefri ved å bruke tofu eller gresskarfrø til toppingen
    • det kreves ingen blanding eller mye hakking

    Flere enkle veganske pastaoppskrifter på kveldsmiddag:

    Skriv ut oppskrift

    Hvitløk Chili Olje Pasta med Smoky Pecannøtter

    Denne raske og enkle veganske hvitløk chiliolje-pastaen er mitt syn på de virale chilioljenudlene. Denne oppskriften inneholder perfekt tilberedt spaghetti slengt i en utrolig smakfull soltørket tomat chili hvitløksolje og toppet med kandiserte røykfylte pekannøtter. En enkel kveldsmiddag som kan tilberedes på få minutter! Glutenfritt og nøttefritt alternativ inkludert!

    Forberedelsestid10 få

    Matlagingstid15 få

    Total tid25 få

    Kurs: Hovedrett

    Kjøkken: amerikansk

    Nøkkelord: chili hvitløk pasta

    Porsjoner: 2

    Kalorier: 362kcal

    Forfatter: Vegan Richa

    Ingredienser

    Til pastaen

    • 8 vi (226,8 g) spaghetti eller linguini tilberedt etter eget ønske kok etter instruksjonene på pakken

    Til chili-hvitløkstoppingen

    • 1 spiseskje oliven olje
    • 3 nellik hvitløk finhakket
    • 1 teskje tørkede løkflak
    • ½ teskje kajennepepper flak mer eller mindre etter preferanse
    • 2 spiseskjeer hakkede soltørkede tomater, du kan bruke tørket eller oljepakket. Hvis du bruker oljepakket, tørk av overflødig olje fra de soltørkede tomatene slik at de er lettere å hakke
    • 1 teskje tørket oregano
    • 1 teskje tørket basilikum
    • ¼ kopp eller mer av pastavannet

    For Smoky Bacon Pecans:

    • ½ kopp (55 g) hakkede pekannøtter
    • ½ teskje Hvitløkspulver
    • 2 teskjeer soyasaus eller tamari for glutenfri
    • 2 teskjeer lønnesirup
    • ½ teskje røkt paprika
    • 1 teskje næringsrik gjær

    Bruksanvisning

    • Kok spaghetti eller linguini etter anvisning på pakken i godt saltet vann. Tøm deretter og skyll med kaldt vann og sett til side

    • Lag chili-hvitløksoljetoppen:. Varm oljen i en liten panne på middels varme. Når oljen er varm, tilsett hvitløken og rør i noen sekunder, tilsett deretter resten av ingrediensene og rør inn og ta av varmen.

    • Når hvitløken begynner å bli gylden, tilsett pastavannet forsiktig og bland.

    • Tilsett denne blandingen til pastaen din og bland godt. Jeg pleier å legge pastaen i serveringsbollene og deretter helle litt av denne chili-hvitløkstoppingen over den og så la folk enten helle den selv eller bare la den være sånn slik at det blir mer konsentrert smak over nudlene.

    • Lag bacon-pekannøtter: Tilsett pekannøttene i en liten panne på middels varme, og kok deretter til pekannøttene begynner å lukte litt ristede. 2-4 min

    • Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. (Tilsett noen dråper flytende røyk for ekstra røyking, valgfritt). Fortsett å røre til blandingen begynner å tykne litt og ta så av varmen. 1-3 minutter

    • Denne blandingen vil fortsette å tykne og gjøre pekannøttene litt fine. Når blandingen er varm å ta på, dryss disse pekannøttene i pasta og server. Pynt med fersk basilikum eller persille og flak av havsalt.

    • Oppbevaring: oppbevar kokt pasta, chili-hvitløksolje og pekannøtter separat. Varm opp pastaen og chilioljen hver for seg og bland og server pyntet med pekannøtter og friske urter

    Notater

    Til pynt, noen friske urter som persille eller basilikum, hakket og flak med litt havsalt.
    Å klare det nøttefri, kan du bruke litt tofu i stedet for pekannøtter. Hell alle ingrediensene i smuldret tofu. i stedet for å steke dem i pannen, baker du tofusmulene til de er sprø og bruker dem som topping.
    For å gjøre denne glutenfri, bruk glutenfri pasta.
    Soyafri: bruker kokosnøttaminosyrer

    Ernæring

    Ernæringsfakta

    Hvitløk Chili Olje Pasta med Smoky Pecannøtter

    Antall per porsjon

    Kalorier 362
    Kalorier fra fett 126

    % Daglig verdi*

    fett 14g22 %

    Mettet fett 2g1. 3%

    Natrium 100 mg4 %

    Kalium 283mg8 %

    Karbohydrater 50 g17 %

    Fiber 4g17 %

    Sukker 5 g6 %

    Protein 10 g20 %

    Vitamin A 277 IE6 %

    Vitaminer C 3 mg4 %

    Kalsium 49 mg5 %

    Jern 2 mg11 %

    * Prosent daglige verdier er basert på en 2000-kalori diett.

    overhead shot av en porsjon pasta toppet med røykfylte pekannøtter

    Ingredienser:

    • Jeg bruker spaghetti eller linguini tilberedt etter eget ønske, tilberedt etter instruksjonene på pakken
    • Til chili-hvitløkstoppingen steker vi hakket fersk hvitløk i olje
    • til den stekte hvitløken legger vi tørkede løkflak, rød pepperflak, soltørkede tomater, tørket oregano og basilikum.
    • vi reserverer litt pastavann for å legge til sausen
    • For de røykfylte søte baconpekannøtter:, vi karamelliserer hakkede pekannøtter med hvitløkspulver, soyasaus eller tamari for glutenfri, lønnesirup, røkt paprika og næringsgjær

    Tips og erstatninger:

    • For å gjøre denne nøttefri kan du bruke litt tofu i stedet for pekannøtter. Tilsett alle ingrediensene til den smuldrede tofuen. I stedet for å steke dem i pannen baker du tofusmuldrene til de er sprø og bruker dem som topping.
    • For å gjøre denne glutenfri, bruk glutenfri pasta.
    • Du kan bruke tørket eller oljepakket soltørket tomat. Hvis du bruker oljepakket, tørk av overflødig olje fra de soltørkede tomatene slik at de er lettere å hakke

    ingredienser som trengs for å lage vegansk chili hvitløk oljepasta

    Lag din spaghetti eller linguini etter instruksjonene på pakken. Tøm deretter og skyll med kaldt vann og sett til side

    Lag chili-hvitløksoljetoppen. Varm oljen i en liten panne på middels varme. Når oljen er varm, tilsett hvitløken og rør i noen sekunder, tilsett deretter resten av ingrediensene og rør inn og ta av varmen. Når hvitløken begynner å bli gylden, tilsett pastavannet forsiktig og bland.

    bland vegansk chili hvitløksolje i en svart sautepanne

    Tilsett denne blandingen til pastaen din og bland godt. Jeg pleier å legge pastaen i serveringsbollene og deretter helle litt av denne chili-hvitløkstoppingen over den og så la folk enten helle den selv eller bare la den være sånn slik at det blir mer konsentrert smak over nudlene.

    hakkede pekannøtter ristes i en panne.

    Lag bacon-pekannøtter: Tilsett pekannøttene i en liten panne på middels varme, og kok deretter til pekannøttene begynner å lukte litt ristede. 2-4 min

    ristede pekannøtter som karamelliserer i en blanding av lønnesirup, soyasaus og krydder

    Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. Fortsett å røre til blandingen begynner å tykne litt og ta så av varmen. 1-3 min

    kandiserte pekannøtter i en stekepanne

    Denne blandingen vil fortsette å tykne og gjøre pekannøttene litt fine.

    kandiserte pekannøtter i en stekepanne

    Når blandingen er kjølig å ta på, dryss disse pekannøttene i pasta og server.

    vegansk chili hvitløk olje pasta toppet med kandiserte pekannøtter i en hvit bolle

    Til pynt liker jeg å strø litt friske urter som persille eller basilikum og litt flak havsalt! Enkelt og så deilig!

    vegansk pasta med chili hvitløksolje, toppet med kandiserte pekannøtter

    Dag Nordaas

    Related Posts

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Søndagskoking: 6 nye oppskrifter fra Stuff Cooks

    6. August 2022

    Leave A Reply Cancel Reply

    Don't Miss
    oppskrifter

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    By Dag Nordaas8. August 20220

    Disse veganske tofu-nuggetsene er bakt og ikke stekt, men fortsatt de beste veganske nuggets noensinne!…

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022

    Motta VIP-behandling: – Lukket restaurant

    7. August 2022
    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Instagram
    • YouTube
    • Vimeo

    Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from SmartMag about art & design.

    Demo
    Pages
    • About Us
    • Contact Us
    • Disclaimer
    • DMCA
    • Homepage
    • Privacy Policy
    Toppvalg

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    © 2022 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.