Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.

    Spennende

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022
    Facebook Twitter Instagram
    Holistical
    • Om Oss
    • kontakt oss
    • Ansvarsfraskrivelse
    • Publiseringer
    • Personvern
    • hjem
    • Mat
    • restauranter
    • oppskrifter
    Holistical
    Home»oppskrifter»Veganske blåbærmuffinskaker
    oppskrifter

    Veganske blåbærmuffinskaker

    Dag NordaasBy Dag Nordaas27. July 2022No Comments7 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit WhatsApp Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp Email

    Når du bare vil ha toppen av en blåbærmuffins. Lag disse blåbærmuffinsene! Mandelmelkaker toppet med brunt sukker kanelstreusel er en virkelig minneverdig frokost eller ettermiddagsgodbit! Kornfri vegansk glutenfri

    overhead skutt av blåbærmuffins på et skjærebrett

    Blåbærmuffinskaker – disse er perfekte for de øyeblikkene når du virkelig vil ha en blåbærmuffins, men du også vil ha småkaker! Og gjett hva, som sådan kan de være dessert OG frokost! Stol på meg, dette er den beste dessertblandingen noensinne.

    blåbærmuffins på et skjærebrett av tre

    Stikk dem i ovnen og noen minutter senere befinner du deg i blåbærhimmelen! Du kommer til å elske hver bit av mine veganske blåbærmuffins!

    Småkakene bruker mandelmel som base og er myke og seige. De er toppet med en mandelmel blåbærsukkerstreusel. Du må prøve dette nå. De er glutenfrie og kornfrie! Og trenger ikke vegansk smør. Den lages best med friske blåbær, men frosne fungerer også. Bare vask dem godt og tørk godt før bruk.

    hvorfor du vil elske disse blåbærstreusel-kakene

    • de er glutenfrie og kornfrie
    • de tar bare minutter å sette sammen. Du trenger ikke å piske smør og egg
    • oppskriften er allsidig og tilgivende
    • De er perfekte når du bare vil ha toppen av en blåbærmuffins!
    • de er sprø i kantene og myke og seige i midten

    veganske blåbærmuffins på et skjærebrett

    Flere veganske kakeoppskrifter:

    Skriv ut oppskrift

    Blåbær Muffins Mandelmel Cookies

    Mine Vegan Blueberry Muffin Cookies er fullpakket med blåbær, toppet med en brunt sukker kanel streusel og lysnet med et hint av sitron! Disse glutenfrie kornfrie mandelmelkakene smaker som en blåbærmuffins og er så enkle å lage. En virkelig uforglemmelig frokost eller ettermiddagsgodbit!

    Forberedelsestid10 få

    Matlagingstid15 få

    Kul15 få

    Total tid40 få

    Kurs: Dessert, Snack

    Kjøkken: amerikansk

    Nøkkelord: veganske blåbærkjeks

    Porsjoner: 12

    Kalorier: 127kcal

    Forfatter: Vegan Richa

    Ingredienser

    til mandelmelkaken:

    • 1 1/4 kopp (140 g) mandelmel Jeg bruker blanchert superfint mandelmel
    • 1/3 kopp (40 g) Tapiokastivelsen
    • 1/4 teskje bakepulver
    • 1/8 teskje salt
    • 2 spiseskjeer melis eller bruk rørsukker eller lyst brunt sukker

    Våte ingredienser:

    • 1 spiseskje halvfast raffinert kokosolje mål når halvfast, smelt før bruk
    • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
    • 1 teskje sitronsaft
    • 1/4 kopp (60 ml) lønnesirup

    for blåbærstreusel-toppen:

    • 1/4 kopp av deig ovenfra
    • 2 spiseskjeer mandelmel
    • 1 spiseskje brunt sukker
    • en sjenerøs klype salt
    • 1/8 teskje kanel
    • 1/2 kopp (75 g) blåbær helst fersk, vask grundig og tørk hvis du bruker frosne bær

    Bruksanvisning

    • Lag kakebunnen: Tilsett de tørre ingrediensene i en bolle og pass på at de blander seg veldig godt. Press og bland for å bryte opp mandelmelklumpene.

    • Smelt så kokosoljen. Legg i bollen. Tilsett vaniljeekstrakt, sitronsaft og romtemperatur lønnesirup til de tørre ingrediensene.

    • Bland veldig godt til du får en deig. Deigen blir noe klissete. Det er greit. Avkjøl den i 15 til 20 minutter.

    • Når deigen ikke er for klissete, fjern 1/4 kopp av deigen til en annen bolle. Avkjøl deretter resten av deigen i ytterligere 10-15 minutter mens du blander streuselen, dekker bakeplaten og forvarmer ovnen til 165 grader c.

    • Lag streuselen: Tilsett mandelmel, brunt sukker, en sjenerøs klype salt og kanel i bollen med 1/4 kopp deig og bland godt. Bland for å lage en litt tørr blanding. Tilsett mer mandelmel om nødvendig en teskje av gangen. tilsett så blåbærene og bland inn.

    • Ta den avkjølte deigen ut av kjøleskapet. Bruk deretter en kakeskje og del deigen i like store deler. Jeg bruker 1,5 eller 2 ss kakeskje.

    • Trykk disse kulene flate på en bakepapirkledd stekeplate.(Jeg pleier å kle bakeplaten dobbelt med bakepapir, for hvis bakeplaten din er for tynn, kan mandelmelbunnen begynne å bli brun veldig raskt). Dekk deretter disse kjeksene med blåbærstreuselblandingen.

    • Fordel streuselblandingen jevnt på alle kjeksene. Grunnkakene sprer seg mye så du vil dekke en god del av toppen med kakeblandingen og ikke bare midten. Trykk forsiktig inn streuselen.

    • Stek ved 335 grader Fahrenheit i 13 til 15 minutter, avhengig av stekeplaten og ovnen. Til kantene er gyldenbrune.

    • Ta så kakene ut av ovnen. De vil være noe myke. La dem avkjøles i ti minutter, overfør dem deretter til en rist og avkjøl helt og nyt.

    • Oppbevar disse kjeksene på benken for dagen og kjøl i opptil en uke.

    Notater

    • Det er best med friske bær. Hvis du bruker frossen, tin og vask dem, tørk godt og bruk. Jeg bruker en blanding av ferske og frosne ville blåbær da jeg virkelig liker blandingen av forskjellige størrelser
    • kakene sprer seg ganske mye, så pass på at du ikke legger dem for tett inntil hverandre på skinnet
    • Hvis du liker, drypp dem med litt sitronsaft og melis

    Ernæring

    Ernæringsfakta

    Blåbær Muffins Mandelmel Cookies

    Mengde per porsjon

    Kalorier 127
    Kalorier fra fett 72

    % Daglig verdi*

    fett 8 g12 %

    Mettet fett 1g6 %

    Natrium 48 mg2 %

    Kalium 23 mg1%

    Karbohydrater 14g5 %

    Fiber 2g8 %

    Sukker 8 g9 %

    Protein 3g6 %

    Vitamin A 3IE0 %

    Vitaminer C 1 mg1%

    Kalsium 36 mg4 %

    Jern 1 mg6 %

    * Prosent daglige verdier er basert på en 2000-kalori diett.

    Ingredienser:

    • mandelmel – jeg bruker blanchert superfint mandelmel
    • tapiokastivelse er bindemidlet da disse informasjonskapslene er glutenfrie
    • natron gir det litt av en økning
    • Jeg søtet bunnen med en blanding av lønnesirup og melis, men du kan bruke rørsukker eller lyst brunt sukker. Fargen blir da litt mørkere.
    • kokosolje – jeg bruker raffinert kokosolje. Pass på å måle når halvfast, og smelt deretter før bruk
    • vaniljeekstrakt for den smaken av muffinsrøre
    • sitronsaft for et snev av friskhet
    • til blåbærstreusel-toppen kombinerer vi kakedeigen med ekstra mandelmel, brunt sukker, kanel og blåbær

    Tips og erstatninger:

    • Det er best med friske bær. Hvis du bruker frosne, tine og vaske, så tørk godt og bruk, jeg bruker ofte en blanding av ferske og frosne ville blåbær da jeg virkelig liker blandingen av forskjellige størrelser
    • kakene sprer seg ganske mye, så pass på at du ikke legger dem for tett inntil hverandre på skinnet
    • Hvis du liker, drypp dem med litt sitronglasur

    Hvordan lage blåbærmuffins

    ingredienser som trengs for å lage blåbærmuffins

    tørre ingredienser for å lage blåbærmuffins i en hvit bolle

    Lag kakebunnen: Tilsett de tørre ingrediensene i en bolle og pass på at du blander godt. Trykk og bland slik at du bryter opp alle mandelmelklumpene hvis noen.

    kakedeig med mandelmel blandes i en hvit bolle

    Smelt så kokosoljen. Legg i bollen. Tilsett vaniljeekstrakt, sitronsaft og romtemperatur lønnesirup til de tørre ingrediensene.

    streuseldeig i en hvit bolle

    Bland veldig godt til du får en deig. Deigen blir noe klissete. Det er greit. Avkjøl den i kjøleskapet i 15 til 20 minutter.
    Når deigen ikke er for klissete, fjern 1/4 kopp av deigen til en annen bolle. Avkjøl deretter resten av deigen i ytterligere 10-15 minutter mens du blander streuselen og dekker bakeplaten og forvarmer ovnen til 165 grader c.

    brunt sukker streusel deig for informasjonskapsler i en glassbolle

    ferske og frosne blåbær tilsettes streuseldeig

    Tilsett mandelmel, brunt sukker, en sjenerøs klype salt og kanel i bollen med 1/4 kopp deig og bland godt. Bland til en litt tørr blanding (tilsett eventuelt mer mandelmel), tilsett så blåbærene og bland.

    blåbærstreusel-deig i en glassbolle

    cookie dough baller på en bakeplate

    Ta den avkjølte deigen ut av kjøleskapet. Bruk deretter en kakeskje og del deigen i like store deler. Jeg bruker 1,5 eller 2 ss kakeskje.

    vegansk mandelmel-kakedeig på en kledd bakeplate

    Trykk disse kulene flate på et bakepapirkledd stekebrett. Jeg pleier å dobbeltkle bakeplaten med bakepapir, fordi noen ganger hvis bakeplaten din er for tynn, kan mandelmelbunnen begynne å bli brun veldig raskt.

    Dekk deretter disse kjeksene med blåbærstreuselblandingen.

    veganske blåbærmuffins på en foret bakeplate

    Fordel blandingen jevnt på alle kakene. Bunnen av kakene vil spre seg mye, så du vil dekke en god del av toppen med kakeblandingen og ikke bare toppene. Trykk forsiktig inn streuselen.

    Stek ved 335 grader Fahrenheit i 13 til 15 minutter, avhengig av stekeplaten og ovnen. Til kantene er gyldenbrune.

    Ta så kakene ut av ovnen. De vil være noe myke. La dem avkjøles i ti minutter, overfør dem deretter til en rist og avkjøl helt og nyt.

    nybakte blåbærmuffins på bakepapir

    overhead skudd av blåbærmuffins på en foret bakeplate

    Oppbevaring

    Oppbevar disse kjeksene på benken for dagen og kjøl i opptil en uke.

    Variasjoner: Bruk andre bær eller karamelliserte bananer til streusel-toppen

    blåbærmuffins på et skjærebrett

    Dag Nordaas

    Related Posts

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Søndagskoking: 6 nye oppskrifter fra Stuff Cooks

    6. August 2022

    Leave A Reply Cancel Reply

    Don't Miss
    oppskrifter

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    By Dag Nordaas8. August 20220

    Disse veganske tofu-nuggetsene er bakt og ikke stekt, men fortsatt de beste veganske nuggets noensinne!…

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022

    Motta VIP-behandling: – Lukket restaurant

    7. August 2022
    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Instagram
    • YouTube
    • Vimeo

    Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from SmartMag about art & design.

    Demo
    Pages
    • About Us
    • Contact Us
    • Disclaimer
    • DMCA
    • Homepage
    • Privacy Policy
    Toppvalg

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    © 2022 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.