Start med å samle ingrediensene til denne paien. Ingen overraskelse, du trenger potetmos for å komme i gang. Hahn sier at enten fersk eller hermetisk fungerer, så lenge du har 2 kopper totalt. Hvis du bruker hermetikk, trenger du en 15-unse boks pluss ¼ av en andre. Hahn bemerker at bare én boks vil gjøre hvis du bruker en standard (ikke deep-dish) paiskorpe. Neste for fyllet er ½ kopp myknet smør, ¾ kopp kokosnøttsukker, 2 egg og ½ kopp melk (alle typer fungerer).
Hahn elsker å bruke kokossukker fordi det forsterker smaken med karamellaromaer. Hun legger til, “Jeg liker også å bruke det fordi det er litt mindre bearbeidet enn hvitt rørsukker og inneholder det løselige fiberinsulin som bidrar til å redusere en blodsukkerstigning.” I tillegg, hvis du alltid leter etter måter å myke opp herdet brunt sukker, beholder kokosnøttsukker sin tekstur.
Deretter trenger du 1 ts kanel (pluss ekstra til pynt), 1 ts vanilje, ½ ts muskat og ¼ ts ingefærpulver. Dette dekadente fyllet passer rett inn i en 9-tommers dyp paiskorpe. For enkelhets skyld anbefaler Hahn å bruke en frossen skorpe som må bakes, men hun legger til at å lage en hjemmelaget skorpe også fungerer, hvis du har tid. For et ekstra søtt preg, foreslår Hahn å toppe den ferdige paien med pisket krem og hakkede pekannøtter, eller servere den med iskrem.