Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.

    Spennende

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022
    Facebook Twitter Instagram
    Holistical
    • Om Oss
    • kontakt oss
    • Ansvarsfraskrivelse
    • Publiseringer
    • Personvern
    • hjem
    • Mat
    • restauranter
    • oppskrifter
    Holistical
    Home»restauranter»Hold deg til emnet ditt
    restauranter

    Hold deg til emnet ditt

    Dag NordaasBy Dag Nordaas15. July 2022No Comments3 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit WhatsApp Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp Email

    DEBATT

    Dagbladets kommentarer med kritikk av restaurant Hyde skal ha kommet fra en som forstår mat.

    Uvirkelig: Restaurant Hyde må i rettferdighetens navn få besøk av en matkritiker, skriver innleggsforfatteren.  Foto: Kristian Ridder-Nielsen

    Uvirkelig: Restaurant Hyde må i rettferdighetens navn få besøk av en matkritiker, skriver innleggsforfatteren. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
    havutsikt

    Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og posisjon er forfatterens egen.

    Christer Espeseth, restauratør


    Publisert
    Fredag ​​15. juli 2022 – 11:25


    Restaurant Hyde har levert eksklusiv mat siden åpningen. Vasket gjennom en pandemi uten noen spesiell støtte da de ikke har mange år på nakken med god operasjon og heller ingen tunge økonomiske muskler i ryggen. Dette er en liten gruppe som har jobbet veldig hardt i flere år for å få ting til å gå rundt og som vi begge vet ble de nylig dekorert med en stjerne i Michelin-guiden. Noen av de aller beste kokkene og servitørene vi har i dette landet jobber faktisk der. Jeg synes det er verdt å nevne at jeg ikke har noe eierskap til denne restauranten og har aldri jobbet der, men jeg liker å dra dit på fritiden for å nyte god mat, drikke og service.

    Hold deg unna!

    Hold deg unna!



    ‘Det er ikke en anmeldelse og jeg er ingen ekspert. Jeg er bare en enkel Romerike-kvinne som setter pris på god mat». Så lurer jeg på hvorfor den publiseres hver dag? Det er helt tydelig at du ikke har fagkunnskapen og du skriver det til og med selv. Har du noen gang tenkt på hvor ødeleggende en slik artikkel kan være i en av Norges største aviser? Bildene du tok er av dårlig kvalitet og gjør helhetsinntrykket enda dårligere.

    Hadde ikke det var rettferdig hvis Hyde heller ville ha en matanmelder på besøk? Hvordan kommer andre restauranter? Jeg lurer også på hvilken dag du besøkte restauranten? Var det fredag ​​kveld? Var du kanskje påvirket av alkohol? Eksempel: «Og etter at jeg tok en bit av en nydelig tilberedt biff, men hvor jeg fikk en bit hardt fett, var middagen over for meg» Fryktelig dårlig formulert.

    De populære restaurantene: – Hvorfor går folk hit?

    De populære restaurantene: – Hvorfor går folk hit?



    Er ikke er det litt urettferdig at du som journalist i Dagbladet bruker akkurat denne plattformen til å publisere om ditt halvbakte besøk i Hyde? Når du innrømmer for deg selv at du ikke er en ekspert? Er det rettferdig? Da kan du heller uttrykke deg via dine personlige kanaler og ikke misbruke makten du naturlig har i Dagbladet. For det var et privat besøk hvis jeg forsto det rett?

    Bronse i Bocuse d'Or Europe

    Bronse i Bocuse d’Or Europe



    Jeg er ingen ekspert og er bare en helt vanlig mann fra Drammen, men du er ingen matkritiker heller, så hold deg til din og ikke ødelegg andres arbeid hvis du virkelig ikke er kompetent til å kommentere det! Med det sagt synes jeg du bør beklage og trekke tilbake denne kommentaren som ikke er en “anmeldelse” selv om det er en anmeldelse. Den eneste grunnen til at det ikke er en anmeldelse er fordi du ikke er kvalifisert. Igjen, hold deg til emnet ditt!

    Dag Nordaas

    Related Posts

    Motta VIP-behandling: – Lukket restaurant

    7. August 2022

    – Vi frykter vinteren – E24

    5. August 2022

    100 millioner år gamle dinosaurfotavtrykk funnet i en restaurant

    2. August 2022

    Leave A Reply Cancel Reply

    Don't Miss
    oppskrifter

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    By Dag Nordaas8. August 20220

    Disse veganske tofu-nuggetsene er bakt og ikke stekt, men fortsatt de beste veganske nuggets noensinne!…

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022

    Motta VIP-behandling: – Lukket restaurant

    7. August 2022
    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Instagram
    • YouTube
    • Vimeo

    Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from SmartMag about art & design.

    Demo
    Pages
    • About Us
    • Contact Us
    • Disclaimer
    • DMCA
    • Homepage
    • Privacy Policy
    Toppvalg

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    © 2022 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.