Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.

    Spennende

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022
    Facebook Twitter Instagram
    Holistical
    • Om Oss
    • kontakt oss
    • Ansvarsfraskrivelse
    • Publiseringer
    • Personvern
    • hjem
    • Mat
    • restauranter
    • oppskrifter
    Holistical
    Home»oppskrifter»Miffed over marine bønnemuffins oppskrift, Michigan studenter tar på føderal skole lunsjprogram – Agweek
    oppskrifter

    Miffed over marine bønnemuffins oppskrift, Michigan studenter tar på føderal skole lunsjprogram – Agweek

    Dag NordaasBy Dag Nordaas13. July 2022No Comments8 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit WhatsApp Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp Email

    En muffins kan være nøkkelen som åpner døren til nye muligheter for tørre spiselige bønner i skolens lunsjprogrammer.

    U.S. Dry Bean Board, som inkluderer medlemmer av North Dakota og Minnesota, har jobbet i årevis for å øke varens tilstedeværelse i US Department of Agricultures matprogrammer, som skolelunsjer, og nå får de støtte fra en uventet talsmann – en high school kulinarisk og serveringsledelse klasse.

    Juniorer og seniorer i klassen ved Muskegon (Michigan) Area Career Tech Center fortsatte med å slå for bønners inkludering i skolelunsjprogrammet i puréform, i håp om å dra hjem for studenternæring og spisebønneindustrien.

    Drivkraften for gjestfrihets- og ledelsesstudentene til å endre USDA-politikken var oppdagelsen av at en muffins laget med en purert form av spiselige bønner ikke ville være kvalifisert for kompensasjon i skolelunsjprogrammet fordi varen ikke var gjenkjennelig.

    Ironien med at marinebønner ikke regnes som et protein fordi de er puré, unnslipper Joe Cramer, Michigan Bean Commissions administrerende direktør.

    “Vi har denne ene lille regelen som sier at en bønne ikke er en bønne, hvis du knuser den,” sa Cramer. “For en enkel ting å endre som ville gjøre en slik forskjell, ikke bare for barna, men for den økonomiske innvirkningen på produsenter i stater som Michigan og North Dakota.”

    U.S. Dry Bean Board har jobbet i flere tiår for å øke bruken av spiselige bønner i skolelunsjer og andre USDA-mathjelpsprogrammer, sa Patrick King, medlem av U.S. Dry Bean Board og eier av PW Montgomery LLC, et bønnemarked. og distribusjonsselskap i Fargo, North Dakota.

    En av utfordringene med å inkludere spiselige bønner i skolelunsjene har vært å finne smakfulle måter å nå dette målet.

    “Det er vår utfordring å få noe som barna vil spise – ikke bare bønner fra en boks,” sa King.

    Hvis USDA-regelen endres slik at den gjenkjenner rene spiselige bønner som et protein, vil det bidra til å nå målet.

    “Hele målet vårt er å få mer mat inn i matvaremarkedet,” sa han. – Det er et stort behov for mathjelp.

    En kvinne med grå bukse, svart skjorte og hvitt forkle og kokkehatt tar en panne med muffins ut av ovnen.

    Zoe Faubles muffins laget med puree marinebønner fikk 91 % godkjenningsvurdering av smakstestere på grunnskolen og videregående.

    Bidro / Michele Greer

    I mellomtiden vil den økte etterspørselen etter spiselige bønner komme bøndene som dyrker dem til gode.

    “Bønner er en veldig viktig del av rotasjonen, spesielt her i North Dakota,” sa King.

    Elissa Penczar, en veteran i næringsmiddelindustrien og elevenes lærer, ble lamslått da hun fikk vite om USDA-regelen om at puré av spiselige bønner ikke kan refunderes i skolelunsjprogrammer.

    Penczar har undervist i Culinary and Catering Management Class i omtrent 10 år, som inkluderer i læreplanen hans utviklingen av en oppskrift som vil hjelpe et landsomfattende gård-til-skole-program kalt “10 Cents a Meal for Michigan Children and Farms”. Penczar er en sterk tilhenger av lokal mat og oppfordrer elevene til å finne måter å utvikle oppskrifter som kan inkludere mat som er dyrket i Michigan, inkludert epler, sopp og vintersquash, i USDA skolelunsjprogrammer.

    “Den store kroken for barna er at hvis godkjent for K-12 skole lunsjprogram, vil USDA publisere oppskriften deres,” sa Penczar. Oppskriften vil være tilgjengelig i kokebøker til skolelunsj og på nett.

    Penczar begynner oppskriftsutviklingsdelen av klassen sin ved å be elevene idédyldre måter å inkludere lokalt dyrket mat i oppskriftene deres, som må overholde USDA-retningslinjene for skoleernæring. Noen av elevene har en oppskrift i tankene som de ønsker å redigere, men mange søker på nett og i kokebøker etter ideer. Når de velger oppskrifter, justerer de dem til de oppfyller retningslinjene.

    Muskegon Area Career Tech Center har ikke et skolelunsjprogram, så Penczar jobber med Dan Gorman, matservicedirektør ved de nærliggende Montague (Michigan) Area Public Schools. Gorman har ekspertise på USDA ernæringsretningslinjer og kan søke om USDA-stipend, for eksempel et ernæringsstipend han mottok for noen år siden for å utvikle menyelementer med lokal mat.

    I løpet av skoleåret 2021-’22 i løpet av åtte uker utviklet Zoe Fauble, en klasse 12-elev i klassen Cookery and Catering Management, en muffinsoppskrift som bruker lokalt dyrkede puree marinebønner, revet søtpotet og epler i terninger. Totalt 91% av Montague grunnskole- og videregående elever ga muffinsen tommel opp.

    Det viste seg også at muffinsene, sammen med et glass melk, oppfyller USDA-kravet for en refunderbar skolefrokost. I følge ernæringsanalysen til en kostholdsekspert fra Montague Area Schools som jobber med Gorman, inneholder muffinsene også mindre enn 60 % av fettet fra en typisk håndvaffelmikrobølgeovn i mikrobølgeovn i en matvareprodusentpakke, ifølge en nyhetsmelding fra Groundwork Center. for Resilient Communities, en kommunikasjonspartner med Michigan Department of Education.

    I mellomtiden inneholder muffins- og melkefrokosten nesten åtte ganger så mye fiber, dobbelt så mye vitamin D og 36 % protein – 12 % mer protein enn vaffelfrokosten – ifølge nyhetsmeldingen fra Groundwork Center for Resilient Communities

    Men internt påpekte Zoe og klassen hennes også at USDA ikke vil regne marinebønner som et protein med mindre de er i full form.

    En jente og en gutt med forklær og hårnåler laget mat i klassen sin.

    Fra venstre utviklet Zoe Fauble og klassekameraten hennes Garrett Sircher oppskrifter under deres kulinarisk og catering-ledelse-time.

    Bidro / Michele Greer

    Da studentene og Penczar undersøkte og leste USDAs 40-siders retningslinjer for refusjon, fant de ut at det interne var riktig.

    “De teller ikke med mindre du virkelig kan se bønnene i dem,” sa Penczar. “Hvem faen skal spise en muffins som har store gamle bønner i?”

    Zoe og klassekameratene hennes var skuffet over det de anså som en “dum regel”, så Penczar oppfordret dem til å jobbe for å endre det, i stedet for å bare klage på det.

    I mellomtiden mente Gorman at det var en mulighet for endring, fordi inntil nylig, ikke USDA refundert skolelunsjprogrammer for smoothies fordi frukten ikke var gjenkjennelig. Samia Hamdan, direktør for Food and Nutrition Agency’s Special Nutrition Program ved Midwest Regional Office i Chicago, hevder at å skjule grønnsaker ved å pure dem ikke kan lære og oppmuntre elevene til å gjenkjenne en rekke sunne frukter og grønnsaker. , ikke spis og nyt , ifølge nyhetsmeldingen Groundwork Center for Resilient Communities.

    “Vi ønsker å lære barn hvordan et balansert kosthold ser ut,” sa Hamdan i pressemeldingen.

    Imidlertid er hummus, som er purerte kikerter, og stekte bønner, som er purerte pinto-bønner, godkjent av USDA for å være med i det refunderbare skolelunsjprogrammet.

    Penczars Muskegon Area Career Tech Center Culinary and Catering Management-studenter mener at det bør være “bønnerequity” og hele bønner og purébønner bør behandles på samme måte, akkurat som yoghurt, frukt og grønnsaker blandet i smoothies som frukt og protein.

    En kvinne med svarte bukser, grå skjorte og hvitt forkle og kokkehatt legger muffinsinnsatser i en panne.

    Zoe Fauble utviklet en muffinsoppskrift for hennes Muskegon (Michigan) Area Career Tech Center Culinary and Catering Management-klassen.

    Bidro / Michele Greer

    Da Penczars studenter uttrykte skuffelse og frustrasjon over USDA-regelen, oppfordret hun dem til å ta grep for å endre den, og la merke til at de møter det de kaller en “dum regel” gjennom hele livet.

    Å endre politikk var en borgerleksjon i regjeringsbyråkrati.

    Først tok studentene kontakt med Hamdans USDA regionale kontor i Chicago og avtalte en avtale for å gi sine grunner for å endre regelen, og deretter satt sammen en lysbildefremvisning for å overbevise dem. Lysbildefremvisningen inkluderte informasjon fra Cramer om spiselige bønner, den bærekraftige måten bønner produseres på og næringsverdien til varen.

    Etter å ha sett lysbildefremvisningen, fortalte USDA regionale ansatte studentene at de var maktesløse til å endre reglene laget av kongressen. Studentene redigerte lysbildefremvisningen fryktløst og lagde en video, som inkluderte mer informasjon om spiselige bønner og «influencers» for å snakke om varen, og deretter kontaktet kontoret til den amerikanske senatoren Debbie Stabenow, D-Michigan, som ledet Senatets landbruk. . komité.

    Stabenows kontor henviste dem på sin side til dem og henviste dem via Zoom til Jacqlyn Schneiders visepersonelldirektør, Policy of the Senate Agriculture, Nutrition and Forestry Committee.

    Schneider brukte mer enn en og en halv time på møte med studenter, Penczar og Gorman, om Zoom, lyttet til presentasjonene deres og stilte spørsmål, sa Penczar.

    Så fortalte Schneider dem at kongressen ikke hadde laget regelen om bønnerpuré kunne inkluderes i skolelunsjer – det gjorde USDA.

    I mai deltok studentene på en lovgivende dag i Michigan Local Food Council Network Meeting for å lære om måter de kan kontakte den føderale USDA for å påvirke politiske endringer som inkluderer å skrive brev og motta støttebrev fra lokale Michigan, inkludert lovgivere.

    I slutten av juni utarbeidet studentene et brev, som de ville sende til USAs landbruksminister Tom Vilsack, støttebrev fra lokale lovgivere. I mellomtiden har Michigan Bean Commission vedtatt et forslag for å støtte studentenes innsats for å endre regelen.

    Cramer var imponert over elevenes drivkraft for å endre regelen og deres utholdenhet. “Som en kommisjon støtter vi dem så godt vi kan,” sa han.

    Hamdan berømmer studentene for å lete etter måter å gjøre måltidene mer næringsrike på, og det lokale USDA-byrået vil gjøre sitt beste for å støtte studentene i deres søken etter politikkendringer.

    Resultatet av studentenes innsats ble ikke bestemt innen slutten av juni, men prosjektet var en leksjon å lære fra grunnen av om en vare, og det er det Penczar streber etter å lære i gjestfrihets- og matserveringsklassen. .

    For eksempel, under oppskriftsutviklingsprosjektet, snakket rektor Kyle Fiebig i Muskegon Area Career Tech Center, som driver oppdrett i “Thumb-regionen i Michigan,” til klassen om produksjon av spiselige bønner.

    “Hver gang vi spiser lokal mat, snakker vi om bærekraft og ernæring,” sa hun. “I tillegg lærte studentene hennes denne gangen prosessen involvert i politikkutforming og hvordan de kan endre den, få kunnskap og respekt og promotere bønneindustrien underveis.

    For eksempel, under en felthøring i mai 2022 om 2023 Farm Bill holdt denne våren i East Lansing, Michigan, delte studenter ut brosjyrer om ernæringsmessige fordeler av spiselige bønner, hadde på seg poloskjorter med bønnelogo og vitnet til støtte. endre regelen.

    “Jeg tror aldri det har vært så mye representasjon av bønnebønder,” sa Penczar.


    Dag Nordaas

    Related Posts

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Søndagskoking: 6 nye oppskrifter fra Stuff Cooks

    6. August 2022

    Leave A Reply Cancel Reply

    Don't Miss
    oppskrifter

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    By Dag Nordaas8. August 20220

    Disse veganske tofu-nuggetsene er bakt og ikke stekt, men fortsatt de beste veganske nuggets noensinne!…

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022

    Motta VIP-behandling: – Lukket restaurant

    7. August 2022
    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Instagram
    • YouTube
    • Vimeo

    Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from SmartMag about art & design.

    Demo
    Pages
    • About Us
    • Contact Us
    • Disclaimer
    • DMCA
    • Homepage
    • Privacy Policy
    Toppvalg

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    © 2022 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.