BRISTOL, Va. Colette Turner har transplantert røtter som går dypt i regionen i mer enn tre tiår.
Den nye assisterende mat- og drikkesjefen for Bristol Casino sa at hun elsker utfordringen og spenningen ved å introdusere spisesteder på det nye kasinoet.

Colette Turner, assisterende mat- og drikkesjef for det nye Bristol Casino, det fremtidige hjemmet til Hard Rock Casino i Bristol, Virginia.
“Jeg ble forelsket i området,” sier Turner, assisterende mat- og drikkesjef ved det midlertidige kasinoet som blir Hard Rock Hotel and Casino som kommer til Bristol. “Jeg var i Bristol da jeg var 30 år gammel.”
Turner, som ble med på kasinoet 5. mai, ble født i Kentucky, men vokste for det meste opp i Olympia, Washington, helt til hun og foreldrene flyttet til Wise County i det sørvestlige Virginia. Der gikk hun og ble deretter uteksaminert fra JJ Kelly High School. Hun returnerte til staten Washington, men kom tilbake til Tri-Cities etter omtrent to år og har ikke reist siden.
Til slutt sa hun at Hard Rock Hotel and Casino Bristol vil ha opptil 13 separate restauranter eller spisesteder ved anlegget på det tidligere Bristol Mall-området. For nå sa imidlertid den langtidsboende i Bristol, Tennessee, at operasjonen vil åpne sitt midlertidige kasino 8. juli med tre spisesteder, inkludert en som er åpen 24 timer i døgnet, syv dager i uken.
HUN JOBBTE I KINGSPORT
Turner var sist assisterende manager ved Kingsport Panera Bread. Hun har hatt en rekke stillinger i sin matservicekarriere, inkludert så langt som skiftveileder på et Tri-Cities steakhouse. Hun sa at hun elsket tiden sin på Panera og å jobbe for sjåføren der.
“Jeg begynte som en server,” sa Turner, og la til at hun deretter ble en servertrener, en bartender og server og deretter en assisterende manager i karrieren.
“Jeg har åpnet en restaurant før, men ikke i et kasino,” sa Turner.

TRE MATVALG KOMMER 8. JULI
Når kasinoet åpner, planlagt til fredag 8. juli, sa Turner at det vil ha tre matalternativer: Brick’d, som vil være åpen fra 11.00 til 14.00, og servere en meny som inkluderer pizza, jalapeno- inkluderer poppers og mozzarella ostepinner; Grab and go, som vil inkludere smørbrød, salater, frukt og yoghurt; og en full-service restaurant kalt Mr. Lucky jobber fra 11:00 til 22:00
“Jeg er for det meste forbi Brick’d og Grab and Go,” sa Turner. Når det permanente kasinoet åpner sommeren 2024, sa hun at planen er at Mr. Lucky og Brick vil “gå bort” for å gi plass til de nye spisestedene.
“Noe jeg lærte i kasinoverdenen: Ting endres hvert 32. sekund,” sa Turner.
TO MAT FORSKJELLER PÅ DETTE KASINOET
Turner sa at det nye Bristol-kasinoet driver matvirksomheten sin med minst to forskjeller fra mange andre kasinoer.
En forskjell, sa hun, er at i motsetning til de fleste kasinoer, vil Bristol-one ha restauranter og andre mattjenester adskilt fra kasinogulvet. På den måten sa hun at familier kan komme til Hard Rock og spise med sine yngre barn. Ved lov er ingen under 21 år tillatt på kasinogulvet, noe som i de fleste kasinoer betyr at ingen under 21 år på en kasinorestaurant normalt kan spise “på” kasinogulvet.
Den andre forskjellen, la hun til, er at menyene vil inneholde en stift av sørstatsmat, kjent som suppebønner og maisbrød.
“Vi har noe på menyen som mange ikke har – suppebønner og maisbrød,” sa hun om noe som serveres på mange restauranter i Sør- og Sørøst- og i hele Nordøst-Tennessee og Sørvest-Virginia. “Vi blir kjent med den lokale smaken.”
Turner sa at hun ikke har noe problem med det siden hun har jobbet i Tri-Cities matvarebransjen i omtrent tre tiår. Hun sa også at kasinomattjenestene jobber med smakstestede menyer og vil vurdere å legge til eller fjerne elementer basert på hvordan kundene reagerer.
ETT SELSKAP MED PLASSERINGER I VERDEN, FORDELER
I driften av et spisested for teammedlemmer for å betjene det økende antallet ansatte før kasinoets lansering i juli, sa Turner at hun ikke kjenner til problemer med å få mat, selv om post-COVID-verdenen fra tid til annen gjorde det vanskelig. for å finne noen gjenstander.
Og takket være fordelene og mulighetene for overføringer mellom Hard Rock-eiendommer, sa hun å fylle jobber heller ikke var så vanskelig, gitt dagens matindustrisituasjon.
«Det er litt av en utfordring. Når det kommer til mat og drikke, er det alltid litt av en utfordring, “sa Turner.” Vi betaler over industristandarden i området.
Turner sa at hun ventet en uke med å varsle henne på Panera, slik at sjåføren hennes er tilbake fra ferie og hun kan gi henne personlig beskjed, ikke over telefon eller til noen andre enn sjefen. Turner sa også at hun er relativt kjent i regionens matservicebransje og at økonomien etter COVID-19 fortsatt er vanskelig å leie muligheter, slik som den som ble holdt på kasinosiden 25. juni.
«Det er litt av en utfordring. Når det kommer til mat og drikke, er det alltid litt av en utfordring, “sa Turner.” Vi betaler over industristandarden i området.
Når det er sagt, sa Turner at Hard Rock ikke prøver å rekruttere ansatte fra eksisterende stillinger i eksisterende Tri-Cities-bedrifter med mindre de ansatte nærmer seg Hard Rock.
“Vi prøver å ikke rane andre restaurantansatte,” sa Turner. Turner sa imidlertid på forespørsel at hun forteller potensielle ansatte at, bortsett fra en høyere lønn enn de fleste slike jobber i regionen, inkluderer heltidsautomater kasinoet ønsker å fylle medisinsk, tannlege, 401K pensjonisttilværelse og kjæledyrforsikring.
I tillegg sa hun at Hard Rock gir muligheten for ansatte til å søke om åpen stilling mellom steder over hele verden, inkludert frittstående restauranter så vel som kasinoer. Turner sa at hun ser frem til å besøke noen av de andre nettstedene for å lære mer om mattjenester der og ganske enkelt som kunde.