Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.

    Spennende

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022
    Facebook Twitter Instagram
    Holistical
    • Om Oss
    • kontakt oss
    • Ansvarsfraskrivelse
    • Publiseringer
    • Personvern
    • hjem
    • Mat
    • restauranter
    • oppskrifter
    Holistical
    Home»Mat»Ravneet Gills oppskrift på fersken melba-is | Kos
    Mat

    Ravneet Gills oppskrift på fersken melba-is | Kos

    Dag NordaasBy Dag Nordaas8. July 2022Updated:8. July 2022No Comments3 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit WhatsApp Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp Email

    Jeg elsker fersken melba; det synger om sommertid. Bringebær og fersken er den perfekte partneren, men det beste med denne oppskriften er at bare noen få raske elementer kan gjøre noe så spesielt. Isen må fryses fast før lynet, og å kutte den i mindre biter vil bidra til å holde den frossen mens du gjør det. Bare sørg for at du har nok plass i fryseren til å passe den inn før du starter …

    Persisk melba-is

    Forberedelse 25 min
    kokk 25 min
    Fryse 3 tr+
    Tjene 4

    Til fersken- og mandelisen
    330 g helmelk
    22 g honning
    5 g fint salt
    1 ts mandel
    ekstrakt (valgfri)
    200 g kondensert melk
    2
    0 g glukosesirup
    330g dobbel krem
    200g ferskenpuré på boks

    Til garnityret
    4 modne fersken
    4 gyldent melis

    4 hopede spiseskjeer
    butikkkjøpt vaniljesaus av god kvalitet (valgfri)
    2 ss ristede flakmandler

    Til bringebærsausen
    350 g bringebær
    2 ss melis
    En klype sitron

    Bland melk, honning, salt, mandelekstrakt (hvis du bruker), kondensert melk og glukose i en liten panne og la det småkoke på lav varme. Slå av varmen og visp deretter inn dobbelkremen slik at alt er godt blandet. Hell over i et brett og plasser utildekket i fryseren i omtrent tre eller fire timer, eller over natten, til den er solid frossen.

    Når den er frossen, kutt iskremen i terninger på 2 cm og blås den i porsjoner i en foodprosessor til den er jevn. Ha over i en bolle og vend ferskenpuréen for å skape en ringvirkning, og sett tilbake i fryseren til den skal brukes.

    I mellomtiden, halver og pit ferskenene, tilsett deretter sukkeret og la det småkoke i 10 minutter. Forvarm ovnen til 180C (160C vifte) / 350F / gass 4. Legg ferskenene med skinnsiden opp i en ildfast form, tilsett 200 ml vann og stek i ca. 25 minutter, til de er myke og lette å stikke hull på med en skarp kniv. Ta ut og la avkjøle litt, skrell deretter forsiktig av, hold ferskenhalvdelene intakte – hvis skallet ikke løsner lett, trenger de mer tid i ovnen. La ferskenene avkjøles i den søte saften.

    For å lage sausen, visp 250g bringebær med melis og sitronsaft i en foodprosessor til puré, deretter gjennom en fin sil for å fjerne eventuelle frø. Smak til med mer sukker, om nødvendig, vend inn de resterende bringebærene og avkjøl til det trengs.

    Når du er klar til servering, legg en spiseskje med vaniljesaus (hvis brukt) i midten av hver tallerken, toppet med to ferskenhalvdeler, en sjenerøs skje med iskrem og bringebærsausen. Avslutt med noen flakket mandler, og server.

    Dag Nordaas

    Related Posts

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022

    Den alarmerende grunnen til at denne byen delvis forbød matbiler

    5. August 2022

    Mening: Matinflasjonen er fortsatt hardnakket høy i USA og Europa

    3. August 2022

    Leave A Reply Cancel Reply

    Don't Miss
    oppskrifter

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    By Dag Nordaas8. August 20220

    Disse veganske tofu-nuggetsene er bakt og ikke stekt, men fortsatt de beste veganske nuggets noensinne!…

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022

    Motta VIP-behandling: – Lukket restaurant

    7. August 2022
    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Instagram
    • YouTube
    • Vimeo

    Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from SmartMag about art & design.

    Demo
    Pages
    • About Us
    • Contact Us
    • Disclaimer
    • DMCA
    • Homepage
    • Privacy Policy
    Toppvalg

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    © 2022 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.