Ingenting kan slå en krydret, appetittvekkende tallerken med dalmot sammen med sprø kachori fra alle de gatematselgerne som finnes i alle kriker og kroker av byen. Knust kachori dyppet i krydret dalmotkarri, toppet med masaledar-løkringer – denne kombinasjonen er rett og slett uforlignelig. Selv om du sikkert har smakt nesten alle typer gatemat, er dette sunne måltidet en game changer. I tillegg til å nyte dalmotkarri med kachori, kan du også spise den med dampet ris til en deilig lunsj.
Hvis du også er en fan av indisk gatemat, lag krydret karri med kachori til familien din denne helgen. Vi er sikre på at når du har prøvd denne oppskriften, vil du lage den gang på gang. Så, uten mye oppstyr, la oss lære trinnene og ingrediensene som er involvert i å lage denne leppesmellende oppskriften.
Les også: 5 deilige Street Style Fusion-oppskrifter du kan prøve
Dal Moth Oppskrift: Hvordan lage Street Style Dal Moth
For å starte med oppskriften, skyll mølldalen i kaldt vann og hakk løk, tomater og grønn chili. Varm olje i en panne, tilsett spisskummen og grønn chili i den varme oljen og fres i noen sekunder.
Tilsett så løken sammen med ingefær og hvitløk og fres til løken blir gjennomsiktig. Tilsett de finhakkede tomatene sammen med krydderne og rør godt. Nå er tiden inne for å legge til mølldalen og vann. Lukk lokket og kok i 20 min. PS: Du kan også bruke trykkokeren.
For den komplette oppskriften på dalmot, klikk her.
Hvis du liker street style-mat, klikk her for noen leppe-smellende oppskrifter.
Prøv det hjemme og fortell oss hvordan du likte det. Hyggelig helg!