
Clay Neely / The Newnan Times-Herald
Best Western Shenandoah Inn har mislyktes i sin siste matserviceinspeksjon.
Best Western Shenandoah Inn har mislyktes i sin siste matserviceinspeksjon.
6. juli gjennomgikk hotellets matservering rutinemessig inspeksjon av Georgia Department of Public Health, og den fikk en 64. Matserveringsbedrifter anses å mislykkes i helsetilsyn hvis inspeksjonsscore er oppført som 69 eller lavere.
I alt 10 brudd ble meldt under kontrollen, inkludert tre gjentatte brudd.
En representant for Best Western Shenandoah Inn nektet å kommentere på fredag.
I følge tilsynsdokumentet kunne ikke den ansvarlige svare på spørsmål for å demonstrere kunnskap om mattrygghet, for eksempel temperaturkritiske grenser. Ett eller flere medlemmer av Food Service Management vil delta på et sertifisert Food Safety Manager-sertifiseringskurs og oppnå en sertifisert Food Service Manager-sertifisering ved å bestå en eksamen for å demonstrere kunnskap.
I følge Department of Public Health krever Georgia at alle matvarebedrifter har en sertifisert matvernleder – referert til som “ansvarlig” på inspeksjonsrapporter – på stedet. Denne personen har vanligvis en Georgia Food Handlers-lisens opptjent gjennom et opplæringskurs i håndtering av uemballerte matvarer servert til allmennheten.
I tillegg var det ingen mattrygghetssjef i staben.
En ansatt ble observert å gå inn på kjøkkenet for å lage kaffe uten å vaske hendene, og en ansatt ble observert som ikke brukte riktig håndvaskprosedyre mens han vasket hendene. Den ansatte ble instruert om å vaske hendene i henhold til riktig prosedyre.
Det ble også rapportert at anlegget ikke har en helsepolicy for ansatte, som inkluderer et varslingssystem for ansatte, som bruker en kombinasjon av opplæringsskilt, lommekort eller andre midler for å formidle all nødvendig informasjon på DPHs veiledningsskjemaer til alle matarbeidere og betingede ansatte. Dette er angivelig en gjentatt lovbrudd fra DPH.
Det ble observert en håndvask uten “håndtørkerforsyning”. Det ble levert papirhåndklær under DPHs inspeksjon. Det ble også anmeldt som en gjentakelse.
I tillegg var det ingen kjemikalier eller prosedyrer for å rydde opp i oppkast og diaré.
Vaffelrøre ble observert ved 50 F, og kremost ble observert på en disk ved 60 F. Kremosten ble kastet under inspeksjonen. I følge rapporten skal røren dispenseres ved 41 F eller lavere.
En kjemisk sprayflaske ble observert sittende på en disk ved siden av bananer og bagels, og ble flyttet under inspeksjon.
Til slutt har det blitt observert at en temperaturmåler som brukes til mat ikke fungerer, og at en temperaturmåler mangler i en inntektskjøler i serveringsområdet foran.
I henhold til Georgia Department of Public Health sine regler for matservering, vil en oppfølgingsinspeksjon være nødvendig innen 10 dager etter inspeksjonen.