The Classic Grill at Madden’s on Gull Lake delte disse oppskriftene med WCCO Mid-Morning-seere.
Togarashi Salm og Yuzu honning
Yuzu honning
- 4 T. Yuzu juice
- 1 kopp honning
I en liten kjele la du småkoke yuzujuice og honning i ca 10-15 minutter. Avkjøl til romtemperatur før bruk.
Togarashi Salm
Bruk hvilken som helst laks du foretrekker. Hell litt togarashi på en tallerken for å dyppe laksefileten på den ene siden. Plasser i sautépanne med olje eller smør for å sautere lett, kanskje 30 sekunder til ett minutt per side (Togarashi vil brenne hvis du ikke ser på). Legg i ovnsform eller stekebrett for å ferdigstilles i ovnen til ønsket innvendig temperatur.
Når du er ferdig servert med tilbehør du ønsker. Legg laksen på tallerkenen, dryss med yuzu-honning og nyt!
Peer Martini
Melissa Kinney, bartender på The Classic Grill.
Oppskrift:
- 5 oss. Vikre vodka
- .5 onse. Monin Peerstroop
- .25 unser. Don Ciccio Tyrkisk utsiktslikør
Tilsett en dæsj ferskpresset sitronsaft. Pynt med en skive tørket eple.