Vi spurte fem kjente kokker og matglade om deres favorittsteder.
Det er mange restauranter i Oslo, og det kommer stadig nye til. Men å gå ut og spise flere ganger i uken er for mye mer enn lommeboken tillater. Vi spurte derfor noen av Norges beste kokker og kokker hvor de skal henvende seg når de ønsker et billig og godt måltid.
Her avslører Joanne Sørheim fra Cafeteria August hvor hun går for en salt, sprø og krydret vietnamesisk sandwich. Tom Victor Gausdal forteller hvor han spiser smakfulle, raske og rimelige vårruller.
Michelin-stjernekokken Bent Stiansen avduker sin favoritt gatekjøkken, mens Heidi Bjerkan fra Credo i Trondheim forteller hvor hun alltid spiser når hun besøker Oslo.
Til slutt avslører Bocuse d’Or bronsevinner Filip August Bendi hvor han får pasta og risotto for under 200 dollar.
Nyt lunsjen din!
Les hele saken med abonnement
Nyhetsbrev Bli varslet når vi gir en sekser!