Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from FooBar about art, design and business.

    Spennende

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022
    Facebook Twitter Instagram
    Holistical
    • Om Oss
    • kontakt oss
    • Ansvarsfraskrivelse
    • Publiseringer
    • Personvern
    • hjem
    • Mat
    • restauranter
    • oppskrifter
    Holistical
    Home»restauranter»Esben Holmboe Bang åpner en franskinspirert restaurant.
    restauranter

    Esben Holmboe Bang åpner en franskinspirert restaurant.

    Dag NordaasBy Dag Nordaas19. April 2022Updated:8. July 2022No Comments2 Mins Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit WhatsApp Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp Email

    Fransk pastellfarge

    Det smale rommet er et pastelllandskap i tusenårsrosa og beige, terrazzo, marmor og lys rotting. Den var delvis inspirert av det visuelle universet til Jacques Tatis film “My Wonderful Uncle” fra 1958 (“Mon Oncle”), som restaurantens navn ble hentet fra.

    – Jeg ønsker å lage en meny inspirert av klassikerne, med en litt eklektisk tilnærming der vi ikke prøver å fornye oss, men heller dykke ned i saken og sette vårt personlige preg på uttrykket, sier Esben Holmboe Bang.

    Mon Oncle blir ikke en hverdagslig fransk bistro. Det er et ambisiøst spisested, fremholder stjernekokken.

    Dansken utviklet menyen sammen med kokken Ostler og visekokken Jae Wilkinson (26) på Maaemos testkjøkken. Inspirert av det franske kjøkkenet på 1980- og 1990-tallet, inkluderte den østers med syltede roseblader, andeleverterrin, glasert tarbot med vårløk og en Wellington-biff – hvor kjøttet stekes i stedet for bakt.

    Alt består av flere komponenter enn hjemmekokker kan drømme om å håndtere – infusjoner, oljer, geler og pulver – og er lagt på klassisk, men bevisst mismatchet og spesialtilpasset Limoges-porselen med blomster og pynt. Bang mener den har «en poetisk, aristokratisk eleganse».

    – Det er et univers det er utrolig givende å jobbe kreativt med. Det var en ren nytelse å lage denne typen mat og gjenoppdage kjærligheten til gastronomi, sier han.

    Dag Nordaas

    Related Posts

    Motta VIP-behandling: – Lukket restaurant

    7. August 2022

    – Vi frykter vinteren – E24

    5. August 2022

    100 millioner år gamle dinosaurfotavtrykk funnet i en restaurant

    2. August 2022

    Leave A Reply Cancel Reply

    Don't Miss
    oppskrifter

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    By Dag Nordaas8. August 20220

    Disse veganske tofu-nuggetsene er bakt og ikke stekt, men fortsatt de beste veganske nuggets noensinne!…

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022

    Motta VIP-behandling: – Lukket restaurant

    7. August 2022
    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Instagram
    • YouTube
    • Vimeo

    Subscribe to Updates

    Get the latest creative news from SmartMag about art & design.

    Demo
    Pages
    • About Us
    • Contact Us
    • Disclaimer
    • DMCA
    • Homepage
    • Privacy Policy
    Toppvalg

    Vegan Tofu Nuggets – Vegan Richa

    8. August 2022

    Gordon Ramsay anklager Jamie Oliver for å stjele oppskrifter og trykker boken hans ned i buksene

    7. August 2022

    Door Dashers hjelper til med å skaffe Loaves & Fishes-mat til de som trenger det

    7. August 2022
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    © 2022 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.