Maruf Rahmetti tar med seg konseptet Oppdal, og prøver å imponere malvikingene med maten. Nå har han overtatt lokalene som tidligere huset Napolitana, og åpner snart dørene til en splitter ny restaurant i Bethany Road.
I løpet av april åpner den nye restauranten Malvik Spiseri Rahmetti dørene i dette lokalet.
Foto: Anette Fossmo
Vi har ennå ikke rukket å tenke på den offisielle åpningen, men forhåpentligvis kan vi begynne å åpne dørene rundt begynnelsen av april.
Det sier Maruf Rahmetti, som snart åpner Malviks siste restauranttilskudd, kalt Malvik Spiseri Rahmetti.
Det er ikke et hvilket som helst bygg Rahmetti flytter inn i, han overtar lokalene som nylig huset Napolitana-restauranten i Betaniavegen.
– Nå skal vi pusse opp her og ordne det pent. Det vil se veldig annerledes ut når vi er ferdige, smiler han.
Ferske råvarer og mat fra bunnen av
Rahmetti er på ingen måte noen nykommer og har flere års erfaring i bransjen bak seg, og driver allerede en restaurant på Oppdal som heter Andre Etasjen restaurant og bar AS.
– Det blir samme konsept som vi har i Oppdal med en à la carte-meny som inkluderer pizza, biffburgere, lasagne og pastaretter, sier han og legger til:
– Vi lager all mat fra bunnen av med ferske og gode råvarer, vi kjøper aldri godt ferdig. Vi kutter oss, marinerer oss og lager maten selv. Da blir det et godt resultat. Jeg vet det er mange i bransjen som bruker mikrobølgemat, men jeg liker det ikke. Dette er ferske produkter som vi lager og serverer selv.
Store forventninger
– Det blir ganske spennende, det blir det. Derfor valgte vi et lokalt navn og tok med Malvik i navnet. Det blir artig å se hvordan det blir, sier han om hvordan det blir å slå sammen driften både i Oppdal og Malvik.
Rahmetti sier grunnen til at han valgte å prøve seg i Malvik var for å videreutvikle og utvide markedet.
– Jeg har operert flere steder, blant annet i Trondheim, men jeg har aldri operert i Malvik. Vi har store forventninger til dette stedet, da det har vært en restaurant i lokalene i mange år, og er godt kjent for folk. Nå tar vi over, så får vi se hva folk ønsker og forventer av oss, sier han.
Spent i resepsjonen
Han understreker at han er i god konkurranse med flere andre restauranter i Malvik, men kjenner godt til sterk konkurranse fra tidligere.
– Konkurranse er bra, jeg liker konkurranse. Jeg har vært i denne bransjen i mange år, og jeg stoler nok på meg selv til å vite hva jeg gjør og at det jeg lager er bra. Men som sagt, det skal bli veldig spennende å komme til Malvik, og vi er spente på hvordan folk tar imot og støtter oss, smiler den drevne restauranteieren.