Hot chocolate – healthy recipe

Hi loves, ready for fall?

I woke up to zero degrees celcius today, and couldn’t be happier. I’m definitely one of those annoying girls who love fall and have had a countdown to Christmas since last December. Nothing makes me happier than running in crisp fresh air, watching the leafs turn into brownies and having the best excuse to spend time in bed with snacks and an old book.

Jeg våknet opp til null grader idag og kunne ikke vært lykkeligere. Jeg er definitivt en av de irriterende jentene som elsker høsten, og har hatt nedtelling til jul siden forrige desember. For meg er det lite som slår å ta en løpetur i kjølig, frisk luft, se at bladene får jordfarger, og ha en veldig god unnskyldning til å ligge inne med litt snacks og en gammel bok.

I’ve also had a thing for chocolate-milk lately. No surprise, as my favourite everything just alternates between different forms of chocolate. The other day I made hot cocoa – and dang, I’m hooked!

Jeg har også vært helt besatt av sjokolademelk i det siste. Det er vel ingen overraskelse, siden mine favoritt-ting alltid er en eller annen form for sjokolade. Her om dagen lagde jeg kakao – og herregud. Jeg er avhengig. 

At first when I made it I was like…. this looks kinda dull. And then I jumped through the roof. It’s so creamy, tasty and freaking silky smooth I love it! And I’m forcing you to do, too.

Første gang jeg så det ferdige resultatet var jeg sånn.. eh. Dette så veldig tynt og kjedelig ut. Men så smakte jeg på den, og endret fort mening. Den er skikkelig fyldig, smaker masse, og er rett og slett dritgod. 

Recipe:
1 cup almond milk
1 tablespoon raw cacao powder
1 tablespoon pure maple syrup
1/4 teaspoon vanilla extract
Pinch of sea salt

Now go out in the world and do what you were put here to; make jokes and drink chocolate.

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line Erlandsen 24 y/o. Holistic health coach currently based in Norway.

YOU MIGHT ALSO LIKE

 1. Reply

  Marte

  06/10/2017

  Jeg bruker nesten samme oppskrift, bare at jeg bruker 1ss kokosblomstsukker. Det blir kjempegodt! Elsker kakao laget på mandelmelk. <3

  • Reply

   Anne-Line Erlandsen

   07/10/2017

   Ååå, nam! Det hørtes skikkelig godt ut. Skal jeg definitivt prøve! <3

LEAVE A COMMENT