I tried 'x' for a week

Adding a new column to my blog

12/09/2018

Good morning, loves

As I get to know myself better, the content I create changes – and I’m so excited to share my new upcoming column with you. Like – really excited. 

I’m a girl who absolutely love trying new things. I’m curious, I’m indecisive, and changing things up is my hobby. Also, let’s be honest, I get easily bored with routines. This column is going to be me sharing my experience trying one new thing for 5 days straight.

____________

Etterhvert som jeg begynner å kjenne meg selv bedre, får jeg også lyst til å dele litt nye og annerledes ting med dere. Slik som denne nye blogg-serien jeg har tenkt å kjøre i gang. Noe dere kanskje ikke vet er at jeg elsker å prøve nye ting. Jeg er veldig nyskjerrig, litt ubesluttsom, og kan vel egentlig si jeg blir rekordraskt lei av rutiner. I denne ‘serien’ vil jeg dele min erfaring med å prøve en helt ny ting – i en uke (eller 5 dager, da. En arbeidsuke, ikkesant. Sykt business). Jeg gleder meg sånn!

____________

I’ve been watching Lucie Fink and her youtube series Try Living With Lucie for a long time now. And along with other youtubers trying different diets and exercise routines for a week – it has left me super inspired.

I’ll do it blogstyle – with an occasional video here and there – and I would love for you to be involved in the process! I’ve got a lot of ideas written down already. Things like juicing, no plastic, different exercises, no social media, intermitted fasting, not washing my hair (😳), and so on. But if you’ve got some cool things for me to try for a week – shout! It doesn’t have to be health-related, I’m up for anything!

____________

Jeg har fulgt med på Lucie Fink og hennes youtubeserie Try Living With Lucie rimelig lenge nå. Så den serien, sammen med andre youtubere som prøver ulike ting i en uke, har gjort meg superinspirert. Jeg kommer til å gjøre det skriftlig, muligens med noen videoer her og der – og jeg har så lyst til at dere skal være involvert i det hele! Jeg har skriblet ned mange ideer til hva jeg kan prøve. Blant annet juicing, en uke uten å bruke plastikk, prøve ulike treningsformer, null sosiale medier, periodisk faste, ikke vaske håret (hjelp), osv. Men har du noen forslag – rop ut! Det trenger ikke være linket til holistiske sunne ting i det hele tatt – I’m up for anything! 

____________

Share your input in the comment section, or send an dm on Instagram! Can’t wait to get started!

Lots of love, Anne

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply