3 organic vegan foundations

As important as I think it is to love ourselves without any coverage or adjustments – makeup is fun and can definitely boost our self esteem when we’re out and about enjoying our lives. I’ve found natural makeup to be the best – both for my body, mental health and looks.

The world of natural makeup is getting bigger – and it’s become as much of a jungle as any other makeup place. So here’s my little navigation in the foundation apartment – and I hope you find something that tickles your curiosity.

Uansett hvor viktig jeg synes det er at vi elsker oss selv som vi er – så er sminke morsomt og kan virkelig booste selvtilliten vår når vi sprader rundt i gatene. For meg har det blitt viktig å velge naturlige produkter – både for kroppen sin skyld, mentaliteten og resultatet det gir. 

Den naturlige sminkeverdenen blir større og større – og det har blitt til en liten jungel på lik linje med vanlig sminke. Så her er mine beste tips når det kommer til foundation. Håper det hjelper litt! 

 

Lily Lolo bb-cream

My everyday go-to when I want to look fresh as daisy. Since this isn’t really a foundation it has light coverage, but really does the job. It won’t cover up any heavy breakouts, but evens the skin tone and leaves an amazing glow. Definitely my favourite with a little bit of concealer under my eyes and around the nose. This is also the cheapest of them all – I bought mine here. 

Dette er min favoritt til hverdagen, når jeg vil føle meg litt freshere. Siden det teknisk sett ikke er en foundation dekker den ikke så veldig mye, men jevner ut hudtonen og gir en veldig fin glød. Jeg bruker den oftest sammen med litt concealer under øynene og rundt nesen. Dette er også den billigste av mine favoritter – jeg kjøpte min her

 

Inika Liquid Foundation 

A second little obsession. It gives a kind of light coverage as well, but more heavy then the other one. This one also gives a really glowing look to the skin – and if it wasn’t for the fact that I’m way to pale for mine right now it would probably be my favourite. It goes perfectly with their primer, which is one of my everyday makeup products as well. I’ve bought mine here. 

Min andre lille favoritt. Den har heller ikke en tung dekkevne, men dekker bedre enn den fra Lily Lolo. Denne gir en superfin glød til huden – og hvis det ikke var for at den jeg har er alt for mørk for meg på vinterstid ville nok dette vært min go-to. Den blir ennå bedre med primeren fra samme merke, som jeg også bruker hver eneste gang jeg legger hudsminke eller øyenskygge. Jeg kjøpe min foundation her. 

 

100% Pure Healthy Skin 

This makeup brand is awesome, as the colours of the products are one hundred percent fruit pigments. This one is the heaviest of the foundations that I’ve tried, and it covers just about everything. Mine is completely empty, so I threw it away before even getting a picture of it. I bought mine here

Dette sminkemerket er helt fantastisk, da fargene på produktene er laget av hundre prosent fruktpigmenter. Dette er den foundationen jeg har prøvd som har best dekkevne, og dekker så og si alt. Min har blitt helt tom, så jeg kastet den dessverre før jeg fikk tatt bilde. Jeg kjøpte min her

 

Let me know what your favourites are! xx

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line Erlandsen, a 28 year old girl from Norway. I'm a certified holistic health coach studying marketing, and with this website I put my ass where my heart wants to be – in writing, self expression and creativity.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT